Сватба в полите на Стара Планина

Сватбата на Нина и Стилян

Каква е рецептата за успешно събитие?
Двама влюбени, една мечта и няколко луди, които да приемат предизвикателството...
Как се осъществява "пищна сватба" по средата на нищото? Без ток, вода или каквато и да била мобилна комуникация, а за нас и още един фактор- адска жега и прозрачен покрив на шатра... не знам дали си представяте как тези аранжировки от естествени цветя бяха позиционирани в 15:00ч. при 30С на сянка....?!?

Два дни подготовка на терен "в парник", кратък порой минути преди ритуала и горски студ в малките часове на нощта, имаше от всичко.
Но винаги си заслужава всички усилия, пот, безсънни нощи и зор, когато насреща има интелигентни клиенти, които знаят какво искат и как да го получат.

Когато целият екип работи в синхрон и с желанието нещата да се случат по най-добрия начин.

Благодарим на Нина и Стилиян за доверието и на всички колеги, които случиха това невероятно събитие!

  • Локация: с. Макоцево
  • Оборудване под наем: Right Rental,
  • Кетъринг: RENE Catering,
  • Озвучаване и DJ: Emil Andreev ,
  • Фотограф на събитието: Linda Alexandriyska ,
  • Снимки на украсата: Hristina Petrova, Joana Tomova, Iva Tomova, Linda Alexandriyska , Kristina Kamburova, Iren Nikolova
  • Печатни материали: N'Boutique
  • Декорация и координация: Йоана Томова


.................................................................................................................................................
И както винаги съм казвала, заради тези редове си заслужават всичките усилия:
.................................................................................................................................................


Nina Nikolova: Когато със съпруга ми поехме организацията на нашата нестандартна сватба, знаехме, че трябва да подберем най-добрия екип, който не се страхува от сложната логистика, високите ни изисквания и капризите на времето. Защото нашата сватба беше по средата на нищото, на една поляна в гората, до която освен звездите и луната друга светлина не огрява, а течаща вода, като изключим реката наблизо – няма.

Проучихме много флористи на българския пазар, че и отвъд него, но екипът на Йоана Томова спечели доверието ни. Впечатлихме се от дизайна и композициите, които тези вълшебници сътворяват, от качеството на цветята и материалите, които ползват, и не на последно място – от метода им на работа – да действат неуморно, в безупречен синхрон и със замах.

Самата Йоана е доста впечатляващ човек. Да, има мнение, и смея да кажа, че на моменти в движение променяше някои мои първоначални идеи, което на една bridezilla, която си е наумила нещо конкретно, не ѝ се нравеше много. Въпреки това, всеки такъв съвет се оказа правилен и ни спести доста нерви и ресурси накрая.

Освен като флорист и декоратор, мога да похваля Йоана и като невероятен координатор на събития. Със съпруга ми планирахме цялата сватба и координирахме логистиката до последно, но в самия Ден решихме, че някой друг трябва да поеме юздите на организацията, координацията на другите екипи и самата програма. Йоана се справи блестящо и с тази роля, като ни остави да се насладим на нашия магически ден, в който имаше слънце, дъжд, нощен студ, но накрая – за нас и нашите гости – остана хубавото усещане за една приказна, луксозна и изискана сватбена приказка, точно такава, каквато си я бяхме пожелали и планирали.

Благодарим на Йоана и нейния екип. Ще ни липсва да работим заедно.

С водещия на изнесената церемония Асен Блатечки 🙂

Comments are closed.