РЕФЕРЕНЦИИ

За нас беше чест и удоволствие да работим с Joana Tomova и Boni Bonev! Топ професионалисти и разкошни хора! Благодарим от сърце, че направихте деня ни толкова специален напук на времето!

Антоанета&Флориан, 20.08.2022
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5956124224442092&type=3

Изключително сме благодарни за всичко, което направихте за нас в безумно кратките срокове, пред които бяхте изправена. Всичко в деня беше все едно аз съм отишла и съм си го направила. Не бяхте пропуснали и  най-малките детайли, които коментирахме. Всички гости бяха възхитени и казаха, че усещането е било все едно не са в центъра на София, ами в някаква гора. Позволих си да ви препоръчам във Фейсбук групата с булки, в която членувам, както и на няколко мои близки приятели, които впоследствие помолиха за контакт.

Специални благодарности и за контакта на фирмата с фойерверките, наистина страхотни професионалисти!

Поздрави и ще се надявам да се виждаме отново, този път по други хубави поводи.

Йоанна и Чудомир

Йоанна&Чудомир, 04.09.2022

Йоана е изключителен професионалист! Обожава да твори, а това се вижда най-ясно, когато темата ви е малко или повече от нестандартна. Нашата беше коли! И беше толкова стилна, толкова нежна, че гостите и ние останахме възхитени! Работата с нея се описва спокойно с две думи - без напрежение. Успява да успокои всяка начална истерия, която обхваща всяка булка преди събитието.
Спокойно мога да кажа, че Йоана е най-добрата в този бранш - по този начин ми я препоръча приятелка и след като видях работата и предложенията на други агенции, смело мога да го потвърдя! Адски луда, пълна с идеи и знае всичко, което ви интересува за сватбения ден!

Благодарим ти за цялото вълшебство, което сътвори за нас! Благодарим ти и за съдействието преди сватбата - беше ми опора във всеки един момент!
Борислава и Кирил

Борислава&Кирил, 26.06.2021
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=JoanaTomovacom&set=a.5055838987803958