Обучение по сватбена флористика

Нова дата ОКТОМВРИ 2024
/ще бъде обявена през септември/

От 10:00 до 18:00ч.

Добре дошли във вълнуващия свят на сватбената флористика! Може би сте търсили начин да промените своята професия или вече сте обсебени от магията на цветята, но чувствате, че ви липсват знанията и уменията, за да се впуснете в сферата на "големите събития."

Сватбената флористика се счита за висш пилотаж, но не се тревожете, защото има един прекрасен начин да  научите всичко, което ви е необходимо, за да създавате невероятни сватбени декорации.

Нашият двудневен курс е истинско приключение, което ще ви обкръжи с изобилие от цветя и ще ви научи всичко, което трябва да знаете, за да станете майстор на сватбената флористика.

Теорията, която ще усвоите, включва не само умения за аранжиране на цветя, но и бизнес стратегии, които ще ви помогнат да успешно започнете и управлявате сватбения си флористичен бизнес. Ще научите как да привлечете правилния клиент, как да съставите  предложение,  което клиентът няма да може да се откаже, как да се справите с конкуренцията и как да изчислите цените на различните елементи на сватбената декорация и най-важното: Как да остойностите собствения си труд!.

Ще се запознаете с важни аспекти като цветове и цветна хармония, откъде да черпите вдъхновение и как да съчетаете различни видове цветя. Ще научите как да подберете най-подходящите цветя за различните видове декорации, как да ги поддържате и обработвате правилно и как да се справите с технически предизвикателства като логистика и подготовка на място.

Но това не е всичко. В рамките на практическата част на курса, ще се заемете със създаването на реални сватбени декорации. Ще създадете булчински букети в различни стилове, бутониери, гривни и украси за маси. Ще се научите как да аранжирате младоженски маси, как да създадете декорации за изнесени ритуали и как да оформите кът за снимки. Всички тези елементи са част от комплексната работа на сватбения флорист, и вие ще се научите как да ги съчетаете хармонично и креативно.

Освен това, ще разгледаме и бонус теми като как да заснемете вашия творчески процес, изготвяне на портфолио, създаване на уебсайт и управление на социални мрежи. Ще научите как да създадете собствения си бранд и как да запазите клиентите си за бъдещи събития.

Завършилите курса флористи ще имат възможност да участват в предстоящи събития и да се докажат в индустрията. Най-добрите сред вас ще бъдат поканени да бъдат част от нашия екип и да споделят своята творческа магия с останалите.

Предизвикателството на сватбената флористика ви очаква, и ние сме тук, за да ви научим тайните, техниките и методиката, които ще ви направят успешни и вдъхновени флористи. Готови ли сте за този невероятен път?

Регистрирайте се сега и се подгответе да влезете в дебрите на сватбената флористика.

Стойност и начини на плащане:

Стойността на двудневния курс е 1450лв.

Как да се запиша за курса?

Моля да се свържете с мен на и-мейл:

joana_tomova@abv.bg

С кратко описание: с какво се занимавате в момента, имате ли някакъв опит с цветята и в каква сфера желаете да се развивате?
(Цветарски магазин, агенция за декорация, просто за удоволствие или друго)
Моля изпратете мейл с две имена, телефон и за коя дата, и кой курс желаете да ви запиша.
Аз ще ви върна отговор с детайли за плащане и банкова сметка.
За да запазите място за курса се заплаща капаро 100лв. по банков път.
След като извършите превода ми изпращате платежното, с което си запазвате място за курса.

Не записвам никого по телефона!!!

Какво включва цената?

  • Инструменти, материали и аксесоари
  • Цветя
  • Кафе пауза
  • Обяд

Дата и място на провеждане:

Нова дата ОКТОМВРИ 2024
/ще бъде обявена през септември/

От 10:00 до 18:00ч.

гр. София

с.Кътина в моето работно ателие

/Информация за точната локация ще получите седмица преди курса/

ВАЖНО!

Участниците са ограничени до 6 човека, за да обърна внимание на всеки.

Краен срок за записване: 10.04.2024г.

За лектора:

Здравейте!

Казвам се Йоана Томова, занимавам се професионално с аранжиране от 25 години, а със събития от 17 години. Работила съм с множество сватбени и рекламни агенции. Зад гърба си имам над 500 сватбени събития, безброй рождени дни, корпоративни събития, откривания, ревюта, декорация на хотели, заведения, магазини, декори за фотосесии, клипове, филми и други.

Била съм жури и съм организирала конкурси за флористи. Организирала съм три мастеркласа на световно известни флористи. Няколко години бях Председател на Асоциация на флористите в България.

През 2022г. и 2023г. съвместно със София Тех Парк организирахме и първият Фестивал на Цветята в София.

От 2012г. провеждам обучения по аранжиране и декор, сватбена флористика, курсове за начинаещи, а от 2022г. и курсове по декорация с балони.

Считам, че богатият ми опит ще ви бъде полезен, за да не се налага тепърва да „откривате топлата вода“, а да започнете да градите от една солидна основа, която да ви даде сили и увереност смело да преследвате мечтите си.