КУРС ПО ДЕКОРАЦИЯ С БАЛОНИ

Обучението ще се проведе в два последователни дни:

Нова дата ОКТОМВРИ 2024
/ще бъде обявена през септември/

от 10:00-17:00ч.

Събитието, което ще ви трансформира и вдъхнови, давайки ви възможността да създавате магични декорации с балони, е тук! Добре дошли на нашия курс по декорация с балони - едно увлекателно пътешествие в света на балоните и тяхното изкуство.

Независимо дали сте начинаещи или професионалисти, нашият курс ще ви предостави необходимите знания и умения, за да вдъхнете живот на вашите идеи и творчески проекти. Всеки път ние създаваме впечатляващи и иновативни декорации с балони и вие можете да станете част от този удивителен свят.

Теоретичната част на курса включва всичко, което трябва да знаете, за да започнете или да подобрите своите умения. Ще се запознаете с основните инструменти и оборудване за работа с балони,  различните видове, размери и цветови гами на латексовите и фолиевите балони, както и как да използвате моделиращите балони за създаване на фигури и декорации.

Техниките за оформяне на стандартни арки, органик гирлянди, аранжировки , техника „балон в балон“, за постигане на уникални цветови комбинации, ще станат част от вашия репертоар. Ще научите как да работите с хелий и алтернативни методи за неговата замяна, както и как да създадете различни конструкции и основи за вашите декорации.

Тематичните декорации с балони със сигурност ще ви вдъхновят и научите как да ги приложите в различни събития. Но не само уменията са важни - научете и как да правилно заснемете вашите произведения, защото портфолиото ви ще говори за вас.

Важен аспект на успеха в бизнеса с балони е и ценообразуването и изготвянето на оферта. Научете как да продавате не само стоки, но и вашите умения и творчество. И не забравяйте важността на рекламата и присъствието в социалните мрежи, които ще ви помогнат да достигнете по-широка аудитория.

Практическата част на курса ще ви даде възможност да приложите всичко, което сте научили. Ще създадете впечатляващи декорации с балони, включително органични инсталации, арки, цветни букети, балон тип "горещ въздух," аранжировки за юбилеи и рождени дни, и дори цветя от балони.

Професионалните инструктори ще ви насърчават и подкрепят през целия процес, за да са сигурни, че ще си тръгнете  не само нови умения, но и с вдъхновение и увереност да създавате магични декорации с балони, които ще впечатляват вашите клиенти и ще развият вашия бизнес.

Не изпускайте тази възможност да обогатите своите знания и умения в света на декорацията с балони.

Регистрирайте се сега и се подгответе да създадете несравними и вълнуващи декорации с балони, които ще впечатляват всички около вас!

КОГА?

Обучението ще се проведе в два последователни дни:

Нова дата ОКТОМВРИ 2024
/ще бъде обявена през септември/

от 10:00-17:00ч.

КЪДЕ?

с.Кътина

/на 10км. От София/

КОЛКО?

В стойността на курса са включени всички материали, аксесоари и инструменти.

Кафе пауза и обяд.

Цена: 550лв.

КАК ДА СЕ ЗАПИША?

mail:
joana_tomova@abv.bg
Моля изпратете мейл с две имена, телефон и за коя дата, и кой курс желаете да ви запиша.
Аз ще ви върна отговор с детайли за плащане и банкова сметка.
За да запазите място за курса се заплаща капаро 100лв. по банков път.
След като извършите превода ми изпращате платежното, с което си запазвате място за курса.

Не записвам никого по телефона!!!

 

От колко ученици се състои курса?
За да мога да обърна внимание на всеки съм ограничила до 7 човека.