Когато със съпруга ми поехме организацията на нашата нестандартна сватба, знаехме, че трябва да подберем най-добрия екип, който не се страхува от сложната логистика, високите ни изисквания и капризите на времето. Защото нашата сватба беше по средата на нищото, на една поляна в гората, до която освен звездите и луната друга светлина не огрява, а течаща вода, като изключим реката наблизо – няма.

Проучихме много флористи на българския пазар, че и отвъд него, но екипът на Йоана Томова спечели доверието ни. Впечатлихме се от дизайна и композициите, които тези вълшебници сътворяват, от качеството на цветята и материалите, които ползват, и не на последно място – от метода им на работа – да действат неуморно, в безупречен синхрон и със замах.

Самата Йоана е доста впечатляващ човек. Да, има мнение, и смея да кажа, че на моменти в движение променяше някои мои първоначални идеи, което на една bridezilla, която си е наумила нещо конкретно, не ѝ се нравеше много. Въпреки това, всеки такъв съвет се оказа правилен и ни спести доста нерви и ресурси накрая.

Освен като флорист и декоратор, мога да похваля Йоана и като невероятен координатор на събития. Със съпруга ми планирахме цялата сватба и координирахме логистиката до последно, но в самия Ден решихме, че някой друг трябва да поеме юздите на организацията, координацията на другите екипи и самата програма. Йоана се справи блестящо и с тази роля, като ни остави да се насладим на нашия магически ден, в който имаше слънце, дъжд, нощен студ, но накрая – за нас и нашите гости – остана хубавото усещане за една приказна, луксозна и изискана сватбена приказка, точно такава, каквато си я бяхме пожелали и планирали.

Благодарим на Йоана и нейния екип. Ще ни липсва да работим заедно.

Нина§Стилиян, 22.07.2018
https://www.facebook.com/pg/JoanaTomovacom/photos/?tab=album&album_id=2303140463073838&__xts__%5B0%5D=68.ARAL7Yy4lS7x-alRKTrDm5Mgci5Dg-fp7W4yYeeISggbI32zpqJfzf10ro0cgEohq8xQ4OOE7NOAgE7yEe8VI_ts00P74_tv0KKizGj_m0m54gG092dbpeWObxB7PT1KU20UREQ&__tn__=-UC-R