София Тех Парк на Цветята

... и Децата

Ако се впечатлявате от цветни феерии и в профилите ви в социалните мрежи често изкачат снимки на цветя, билки, дървета, фиданки и други растения, или у дома имате малки ботанически градини, значи нашето събитие е за вас!

 🌸🌿🪴⭐️ 

Елате на първия флора фестивал „София Тех Парк на цветята“, събитието, което ще превърне зелените площи на научно-технологичния парк в прекрасни уханни цветни градини.
Заповядайте на 4 и 5 юни, уикенда след Празника на детето, за да се насладите на невиждани инсталации от цветя, вдъхновени от приказни сюжети, екзотични растителни видове и дори ядливи цветове.

Ще можете да видите и да се запознаете с иновативни методи и технологии за отглеждане на растения в домашни условия, както и с приложението на технологиите в земеделието.

В изложението ще участват десетки производители, търговци, обикновени любители и новатори в областта на флората.
Присъстващите ще могат да видят различни видове цветя, дървета и фиданки, билки, както и производни на тях продукти като еко масла и други козметични продукти. 🌺🌳
Ще ви очакват и много игри и забавления за хлапетата в специални тематични работилници, както и специални подаръци за дамите.

Изложба на бонсай.

Демонстрации.

Ще ви очакваме на „София Тех Парк на цветята“, за да изживеем заедно едно цветно пролетно приключение!

✅ Събитието се организира от София Тех Парк с подкрепата и партньорството на Асоциацията на Флористите в България

✅ Желаещите да се включат изложители могат да подадат своите заявки на events@sofiatech.bg

Линк към събитието: https://fb.me/e/2kuHeTIIF

Comments are closed.