Paloma Fashion в Италия

В навечерието на седмицата на модата в Милано топ фотографа Бони Бонев засне ексклузивна фотосесия с тоалети на Палома Фешън.

Роклите са създадени специално за бизнес дамата Йоана Томова, която за първи път влезе в ролята на модел.

Носителката на Златна игла за мода Поля Кинова сътвори  впечатляващ сватбен тоалет състоящ се от три части, къса бяла рокля, асиметрична пола с триметров шлейф и воал с дължина близо шест метра.

За да се създаде усещане за лекота и въздушност дизайнерката  прилага специална техника  на ушиване и полата изглежда като препускащи морски вълни.

Фотосесията  е заснета в най-романтичният Италиански град Венеция, на фамозния площад Сан Марко, из тесните улички и кокетни мостчета на града.

Вторият тоалет е  черна бална рокля от дванадесет метра тафта, с ръчно бродирани камъни по деколтето и гърба. Ръкавите са от телесен тюл с дантела и инкрустирани камъни, а подплатата е в силен контраст в цвят фуксия.

„Декора” за черното бижу бе именно Милано, пред внушителната катедрала „Duomo Di Milano” и известния търговски център „Галерия Виторио Мануеле”, който е създаден  в дворец от XIX в. със стъклен покрив и впечатляващи мозайки.

 Последния тоалет е стилна вечерна рокля в малиново червено с ръчна бродерия и черни камъни стелещи се по деколтето  . Фотосесията е осъществена в  Тосканския град Флоренция на фона на прочутия мост “Ponte Vecchio” или както е по-известен сред местните „Моста на бижутерите”.

Дизайнерката Поля Кинова вярва, че всяка жена независимо от възраст или физически дадености е красива и с подходящия модел и кройка успява да подчертае качествата й.

Приемете тази фотосесия като своеобразна покана да създадем заедно вашата уникална рокля,  с която ще се чувствате неповторимо на предстоящите ви специални събития.

За да запазите своя час за консултация и проба, не се колебайте да ни потърсите на тел: 0878149015, или в шоуруум Paloma Fashion на ул. Георг Вашингтон 13.

www.paloma-fashion.com

www.bonibonev.comw

1 Коментар

  1. Ти си просто вълшебна!