Сватбата на Иванина и Иво

   Няма да скрия, че има двойки, които оставят много специална следа в сърцето и съзнанието ми. И обичайно това се разбира още при първата среща.
В конкретният случай още при първия разговор с бъдещия младоженец бях убедена, че ще направя тази сватба на всяка цена! Разбрахме се буквално с две думи те какво искат като декор и усещане за цялостната атмосфера.

   Иво е художник, преподавател в академията, куратор, реставратор, и като „човека на изкуството“ в семейството се бе заел с детайлите около декора.
А за бъдещата му законна половинка бе оставил удоволствието да бъде „кралицата“ на вечерта.
Като истински ценител на монархията и всичко свързано с нея искаше сватбата им да носи онази изтънчена елегантност и финес на събитие от такъв ранг.

За булчинският букет разбира се преровихме всички сватби на кралски семейства от близкото и далечно минало, за да създадем онзи модел, който да бъде единствен и неповторим за неговата бъдеща „кралица“.
Не знам каква е бройката на букетите, които са минали през ръцете ми, но ако щете вярвайте истински се вълнувах докато изработвах този.
Съчетанието на толкова различни видове, криеше подводни камъни, но накрая се получи едно истинско бижу от мини орхидеи, стефанотис /с който заместихме любимите портокалови цветове/ ,бувардия, фрезия, орнитогалум, хиперикум, гипсофил и плумозус.
Бутониерата на младоженеца от мини орхидеи бе логичното допълнение към елегантния му смокинг.

  В залата заложихме на пастелни цветове в синьо, розово и бяло с фини златни акценти, които да подчертаят елегантната обстановка и допълнят картините по стените.
  За фото кът предложихме една малко по-нестандартна идея, която за радост се прие от младоженците и също допринесе за красивите общи снимки с гостите им.
   Май не съм имала друг случай, в който три пъти през деня да ми се обадят и благодарят за красотата, която сме създали, но тези двама младежи наистина стоплиха душата ми неколкократно през този ден!
   Благодаря ви за честта и привилегията да бъдем част от тази приказка!

Ще си позволя да копирам и думите на Иво споделени в социалните мрежи:

„Йоана е безумно готин и забавен човек.
Йоана е изключителен естет, безкомпромисен в изграждането на всеки малък детайл.
Йоана е не просто флорист, тя е е истински художник!
В това видео може да видите красотата която създаде за нашия сватбен ден. Без букета на булката, за който беше прегледала снимки от сватби на половината кралски семейства в Европа за последните 60 г, нищо от това нямаше да е същото! Благодарим ти, скъпа Йоана “

Официален фотограф: Симеон Симеонов
Локация: Зала Тера

 

Фото детайли: Йоана Томова

Comments are closed.