Royal Wedding

Сватбата на Алекс и Валери

С Алекс се познаваме от много години и още докато работехме заедно тя ми казваше, че ако някой ден се омъжи обезателно аз трябва да украся сватбата й...
Дойде при мен няколко месеца преди събитието и през сълзи сподели, че нейните приятели са решили да й подарят украсата, но ще я прави фирма, чиято работа тя определено не харесва. След дълги преговори със семейството и приятелите тя буквално се "пребори" все пак украсата да бъде наше дело.
Е ... няма как да не дадем всичко от себе си, за да оправдаем доверието им, но най-ценното е оценката, която получихме, след като мина сватбата:

Alexandra Topouzanska:
Да оцениш Йоана Томова с пет звезди е слаба работа. Тя е такова жестоко съчетание между професионализъм, убийствен талант, отношение към работата си и към клиента, че човек може само да се чувства луд късметлия да работи с нея.
Винаги съм искала Йоана Томова за моята сватба! Имах предложения за безплатна декорация, имах предложения за много добри екипи, които работят страхотно. Но винаги съм искала само Йоана! Защото тя е най-добрата! Тя е висшият пилотаж! Професионализмът е безспорно най-важен, но има и още нещо, което не отстъпва когато работиш с хора и това е правилното отношение и подход към всеки.
Е, тя има целия пакет!
Каквото и да кажа, ще е малко!
Хиляди благодарности до живот от мен и цялото семейство!

  • Локация: Зала Роял Асеновград
  • Декорация: Йоана Томова
  • Фото декорация: Йоана Томова
  • Фотограф на сватбата: Димитър Яков
  • Видео: Studio 1: https://vimeo.com/279878749

Comments are closed.