Сватба в Пирин Голф

Сватбата на Йоана и Недялко

Запознаството ми с булката Йоана бе след един нейн мейл, който ще Ви споделя:

"Здравейте Йоана ,

позволявам си да се обръщам към вас ,с малко име, защото от толкова позитивизъм и очарование , на хората имали честа да работят с теб, аз наистина съм впечатлена без да те познавам:))) От това което успях да видя от профила ти във фейсбук , работата на теб и екипа ти е съвършена , спирам с ласкаенето 😉 няма да ми стигне времето да стигна до повода за ,който бих искала да Ви направя съучастници.....

Предстои ми сватба, толкова чакана и мечтана ,че искам всичко да е изтънчено , но във никакъв случай перфектно , а по скоро непринудено .Не съм от типа жени ВИП, нямам поведението на "това искам и компромиси не правя", разбира се, ако вие имате възможността и желанието да организирате нашата сватба , аз ще съм поласкана :))))
Събитието е планувано за Август 2019 , гостите ще са около 100 човека ,млади, леко луди и страшни купонджии....датата не е фиксирана .Избрахме мястото , и то е хотел ***** Спирам до тук , надявам се искрено, точно вашия екип , да е причината за сълзите от радост ,предстоящите вълнения. Ще чакам с нетърпение ,вашия отговор.

Хубав и слънчев ден ☀🐦🍀"

След прочитането му вече бях убедена, че това ще бъде любимата ми булка и ще угодя на всеки каприз, колкото и откачен да е той!
Случи се точно обратното, всяка идея и предложение от моя страна срещаше разбиране и одобрение от нейна.
Единственото й желание бе декорацията да бъде в бяло, да е елегантно и стилно.
Избрахме орхидеи, рози, хортензия и далия за аранжировките, а основния лайтмотив тръгна от поканите във вид на папирус, от там идеята прерасна в табло за настаняване и гвоздея на изнесения ритуал - вместо стандартната арка огромен папирус, на който изписахме обетите им за обич и вярност.

  • Локация: Пирин Голф и Спа
  • Фотограф: Иван Славов
  • Декорация и координация: Йоана Томова
  • Печатни материали: N'Boutique
  • Торта: Adella cake o'clock

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comments are closed.