Корпоративни мероприятия

Откриване на цветарска борса "Проплантс"

На 29.09.2017 бе официалното откриване и освещаване на най-новата борса за цветя в София.

Домакините Петя Нановска и целият екип на Про Плантс посрещнаха приятели, гости и клиенти в базата си, която се простира на площ над 3 декара. Изискан коктейл, водосвет, празнична торта, томбола с награди и много добро настроение бяха част от събитието.

Трима видни български флористи споделиха уменията си в тематична демонстрация „Четири сватби и едно погребение”. За първи път в България бяха показани аранжировки от траурната флористика, нови тенденции и правила при поднасянето им. Пред гостите бе демонстрирано изработването на рокля от живи цветя, нестандартни сватбени аранжировки подходящи за настъпващият есенен сезон.

„Тайната градина” отвори вратите си за посетители с тематичен подарък – карта-ключ, с която клиентите могат да пазаруват в базата, тъй като борсата е предназначена само за клиенти на едро. За отличното качество на цветята са на разположение 3 хладилни камери с обща площ от 200кв.м. поддържащи различна температура според специфичните изисквания на над 150 вида рязан цвят. В базата можете да откриете още над 300 вида интериорни растения, над 500 вида външни растения – многогодишни и едногодишни цветя, храсти и дървета, материали за декорация, съдове, кошници, луковици.

Организация: Йоана Томова ;

Photo: Emil Kolev Hilife ;

Video: Hristo Lazarov, Dimitar Lazarov Haldigital 97 ;

Озвучаване: Суперсаунд Акустик ;

Оборудване: Right Rental

Цветна Борса ПроПлантс

Откриване на ПроПлантс

https://www.facebook.com/1996652437229361/videos/2151498255078111/

Откриване на Bononia Estate Winery and Resort

С отлично настроение, музика и стилна обстановка на метри от р. Дунав отбелязахме 🥂 официалното откриване на Bononia Estate Winery and Resort.

Орлин Павлов се погрижи за доброто настроение, а шеф Филип Захариев "ОНА" за изтънчените хапки галещи небцето и загатващи нивото, което ще "гони" ресторанта.
Избрана селекция от вината , които създават в Бонония бе главния "виновник" за приповдигнатото настроение и сладки приказки до малките часове на нощта, завършила с пищна заря осигурена от нашите партньори.

Благодарим за възможността да създадем празничната атмосфера и да добавим малко блясък към стилния интериор на хотела.
Стена за снимки. брандирани балони, свежи цветя за рецепцията и за коктейлните маси, "кула" от най-новото шампанизирано вино и разбира се, червен килим, по който да пристъпят първите гости на комплекса.

Кратко видео от партито може да видите на този линк: https://fb.watch/ikJkPXQQ37/