Корпоративни мероприятия

Откриване на цветарска борса "Проплантс"

На 29.09.2017 бе официалното откриване и освещаване на най-новата борса за цветя в София.

Домакините Петя Нановска и целият екип на Про Плантс посрещнаха приятели, гости и клиенти в базата си, която се простира на площ над 3 декара. Изискан коктейл, водосвет, празнична торта, томбола с награди и много добро настроение бяха част от събитието.

Трима видни български флористи споделиха уменията си в тематична демонстрация „Четири сватби и едно погребение”. За първи път в България бяха показани аранжировки от траурната флористика, нови тенденции и правила при поднасянето им. Пред гостите бе демонстрирано изработването на рокля от живи цветя, нестандартни сватбени аранжировки подходящи за настъпващият есенен сезон.

„Тайната градина” отвори вратите си за посетители с тематичен подарък – карта-ключ, с която клиентите могат да пазаруват в базата, тъй като борсата е предназначена само за клиенти на едро. За отличното качество на цветята са на разположение 3 хладилни камери с обща площ от 200кв.м. поддържащи различна температура според специфичните изисквания на над 150 вида рязан цвят. В базата можете да откриете още над 300 вида интериорни растения, над 500 вида външни растения – многогодишни и едногодишни цветя, храсти и дървета, материали за декорация, съдове, кошници, луковици.

Организация: Йоана Томова ;

Photo: Emil Kolev Hilife ;

Video: Hristo Lazarov, Dimitar Lazarov Haldigital 97 ;

Озвучаване: Суперсаунд Акустик ;

Оборудване: Right Rental

Цветна Борса ПроПлантс

Откриване на ПроПлантс

when we work with passion 🙂 the result !!!

Едни кадри, които ни връщат само малко повече от месец назад, но ще ни провокират ежедневно. Ще ни провокират да сме по-добри в това, което правим, по- креативни и да даваме още повече на клиентите си. Благодарим на всичките ни гостите, които бяха част от събитието и ни зарадваха с присъствието си и позитивните пожелания, на флористите, които споделиха с нас своя опит и умения, на организаторката на партито, на всички, които се докоснаха до празника ни. А ние, Екипът на Про Плантс ЕООД ще продължаваме да ви изненадваме. И ще го правим не за нас ,а за Вас - нашите клиенти 🙂

Публикувахте от Цветна БОРСА Про Плантс в 19 ноември 2017 г.